Tjänster

Tjänster

Vi står redo att hjälpa dig

Våra Tjänster

Starta

Vi brinner för att starta nya verksamheter - med alla problem och möjligheter det för med sig.

Driva

Förutom vårt eget ägande tillhandahåller vi också styrelseproffs till din verksamhet.

Utveckla

Nyckeln till en frisk verksamhet är att konstant söka sätt att utveckla den.

Förmedla

Kunskap är bara bra om den används. Därför delar vi gärna med oss av våran.
Starta


Har du tänkt rätt? Är det en lönsam affärsmodell? Är ditt koncept grepbart för andra? Har du en kundgrupp som är realistisk?  Hur funderar du kring läge? Hur och med vad ska du inreda? Har du valt bästa assosiationsform? Vi ställer en miljon stora och små frågor för ju mer du behöver argumentera för dina tanker desto säkrare blir du samtidigt som vi såklart ifrågasätter för att få dig att komma fram till en verkligen genomtänkt plan som du dessutom är riktigt redo att genomföra.

Driva

Behöver styrelsen en jurist? Eller någon som kan ta tag i konflikterna mellan personalen? Eller bara en vettig och erfaren person som kan vara konstruktiv när ni diskuterar svåra saker? Vi erbjuder styrelseproffs till små och mellanstora företag.

Våra hjärtan klappar lite extra för sociala företag så är ni ett sådant välkomnar vi er fråga om hjälp!

Utveckla 

Vissa företag mognar, andra söker efter mer tillväxt. Oavsett hur ert företag ser ut så kommer det en punkt där den egna kompetensen inte räcker till. Att komma dit och samtidigt våga inse att man inte behöver veta allt ger oanade möjligheter för utveckling. Vi vet att ditt företag är ditt hjärtebarn och hjälper till att utveckla det utan att det förlorar sin själ och med respekt för er och era värderingar

Förmedla

Det händer oss inte så ofta, men ibland träffar vi på en ägare som längtar efter att avhända sitt företag och gå vidare i livet; kanske pensionera sig. Vi kan hjälpa till med att hitta potentiella nya ägare, och även med att välja ut den eller de vars värderingar och ledningsstil passar bäst med det företaget behöver.

Jag har använt Brokamp vid ett flertal tillfällen och oavsett vad jag har behövt hjälp med har de levererat. Snabbt, konkret och användbart!

Ann-Marie Lewis, egenföretagare

Följ oss på Sociala Medier© Brokamp Gruppen 2016

Except as permitted by the copyright law applicable to you, you may not reproduce or communicate any of the content on this website, including files downloadable from this website, without the permission of the copyright owner. Some material on this website was not created in-house at Brokamp. Icons; Business vector designed by Photoroyalty - Freepik.com. For full disclosure on any matierials used, please contact webadmin@brokamp.se. If you are the copyright owner of any of the material used on this site and would like to excercise your rights or feel that any material has been used in error - contact webadmin@brokamp.se

+46 (0)46-4004289

Den här hemsidan använder cookies. Genom att klicka på "Acceptera" godkänner du vår användning av cookies.

Ta reda på mer
Acceptera